echo ''; Eurest - Lider în domeniu

Peste 13 ani de experienta in domeniu

Făcând parte din rețeaua globală a Grupului Compass, Eurest ocupă primul loc în rândul furnizorilor de servicii de alimentație din Romania. Ne aflăm în fruntea inovațiilor din domeniu de peste 13 ani. Întrucât suntem lideri pe piață, clienții noștri au încredere că le vom oferi servicii excepționale. Prin urmare, avem motive să fim mândri de rezultatele noastre extraordinare.

STANDARDE DE VÂRF ÎN DOMENIU

De-a lungul timpului, am creat o cultură a sănătății și a siguranței, în care angajații și compania se susțin reciproc, asumându-și răspunderea individuală și colectivă. De asemenea, ne-am asigurat că standardele și procedurile noastre stabilesc nivelul maxim în domeniu.

Specialiștii noștri tehnici verifică periodic standardele și procedurile pentru a se asigura că respectăm indicatorii principali de performanță (KPI), legislația și cele mai bune practici.

CALITATE ȘI VARIETATE

O gama extrem de variata de produse si servicii va asteapta in locatiile pe care le operam, astfel incat, indiferentdacă vă aflați într-o cafenea, într-un restaurant pentru angajați sau într-o sală de protocol deținute de Eurest.